Älskar...

img_1659 (MMS)

Älskar...


Sommar!

img_4484 (MMS)

Sommar!


Ikväll är det grillkväll på Noahs dagis! A...

Ikväll är det grillkväll på Noahs dagis! Alla små bustroll ska sjunga för oss päron och visa upp vad de gjort under våren! Ska bli spännande!


Idag fick vi sovmorgon till kl nio, skönt!...

img_1252 (MMS)

Idag fick vi sovmorgon till kl nio, skönt! Innan lunch drog vi till valla för att mata djuren med farmor och farfar, vilket Noah älskar! I eftermiddags fick vi fin besök av Nils, Perry och Becka som bjöd på Goa muffins! Kort sagt har dagen varit superskön! Sitter nu och tittar på resor till i höst, längtar! Vår familj är verkligen värda en semester! Pappa är och tittar på vm finalen och Noah slummrade till för ett par  timmar sedan! Saknar honom redan! Är så otroligt glad att du är vår! Idag har han lärt sig säga "älska dig pappa"! Finns det något finare ens barn kan säga? Sov gott alla!


Kortege i stan! Sitter på en filt med pizz...

img_5772 (MMS)

Kortege i stan! Sitter på en filt med pizza och glass! Solen skiner och det är sommarstämmning!


Lillbonden i farten!

img_3902 (MMS)

Lillbonden i farten!


Koutsläpp i askeby!! En riktig hit! Karin ...

img_9666 (MMS)

Koutsläpp i askeby!! En riktig hit! Karin och Nils hälsar korna


Fullspäckad dag! Noah har haft feber så pa...

img_6672 (MMS)

Fullspäckad dag! Noah har haft feber så pappa och han har haft mysdag idag! Mamma har dock spenderat en heldag i Motala! KOL - dagen, med föreläsningar hela dagen! Väldigt spännande och givande!  Ser fram emot att starta astma kol mottagningen på Valla! Ikväll har vi bara myst i soffan och ätit god mat! Underbart! Hoppas nu att lillkillen blir bra tills imorgon! Härom dagen kom ännu ett roligt utlägg ifrån vår son, mamma skulle borsta tänderna på Noah och ville att han skulle öppna munnen. Efter att ha bett honom göra detta flertalet gånger så säger vår galna son följande- " mamma, sluta tjata"! Vart kommer allt ifrån? Vi skrattade tills tårarna kom! Rolig kille


RSS 2.0