En hel natts sömn!

Noah sov hela natten! Han vaknade vid 09.20. Jippi! Tjugo minuter senare, efter lite mys i sängen, var vi redo för frukost! Idag åt Noah mjölkfri äppelgröt från EnaGo. Den är faktiskt ganska god om man jämför med annan barnmat! Efter mycket bus och lek (med vattnet i handfatet) kom mamma hem strax efter 16 och då gick pappa och Noah en långprommenad för att titta på alla fåglar. Noah vinkade adjö till fåglarna när han märkte att de försvann utom synhåll. Riktigt gulligt!

Dagen var tänkt att avslutas med läsning av diverse djurböcker men Noah ville ändå inte sova. Det är ju trots allt mycket roligare att vara vaken än att ligga själv i en spjälsäng. Han var dock så trött att han somnade på pappas arm efter en 5 minuters prommenad i sovrummet. 

Om vi inte uppdaterar bloggen under helgen önskar vi Er en underbar valborg! 


Nu är det läggdags! Sov gott! ♥


En bra start på dagen

Det blev en bra start på dagen! Noah fick nämligen ligga i mammas och pappas säng efter att mamma åkt till jobbet. Då Noah vaknat och busat lite i sängen så gick vi upp. Det första Noah gjorde då var att hämta pappas innetofflor och ställa dom framför fötterna på pappa! Fantastisk unge! Han är verkligen hur söt som helst! Dagen har annars innehållit bus, promenader, fika m.m.

Igår gick vi förövrigt bort till slottsparken och matade fåglarna. Noah slängde brödet till änderna och ville därefter själv hoppa i vattnet vilket mamma avstyrde! Än kan han inte simma även och jag med bestämdhet tror att han även skulle fixa det! :)

En god morgondag önskar jag er!


Sov gott och ta hand om varandra! ♥

Mys hos mojmo och mojfa


Noah tillsammans med Spurs (katten i bakgrunden) och Snövit (geten)

Hallo!
I helgen har det varit myspys hos mojmo och mojfa, helt underbart. Noah har träffat geten snövit som bor hos mojmo och mojfa. Vi har spenderat nästan hela helgen ute i trädgården då det har varit underbart väder hela veckoslutet. Pappa har hjälpt mojmo att skapa ett nytt trädgårdsland medan Noah hjälpte mamma att klippa gräset med mojfas nya åkgräsklippare. Noah tyckte att det var så kul att han somnade i mammas famn med hörlurar på sig =) Noah har även matat geten med digestive kex när ingen annan såg på, busungen. Vi har även varit och besökt sushirestaurangen i Karlshamn, Noah blev väldigt arg då han inte fick äta ifrån mammas och pappas tallrik med "pinnarna"! Men som alltid är han ju vårt lilla charmtroll! Idag har vi även varit och hälsat på kusinerna, Noah tyckte att de var väldigt stora och hade många skojiga leksaker att leka med. Bäst av allt var det när det bjöds på glass och Noah för första gången fick äta så mycket han ville. Efter ett par timmar så tröttnade Noah, reste sig upp, vinkade hejdå och kröp upp i mammas famn. Söt han är! Som alltid hemma hos mojmo och mojfa så har Noah mystime med katterna. Han ligger jämte dem, gosar dem och sitter och tittar på när de äter. Direkt när vi kommer hem till mojmo och mojfa så börjar han jakten efter katterna. Vi borde verkligen skaffa en liten misse. Nähe nu är det fotbollskväll hos familjen Sandberg, tv,n är startklar och snart är alla inklämda i soffan. Gammelmojfa är också här, kul att se så många generationer samlade på samma ställe.

Ha det bäst allihop!

kjam kjam! ♥

Bästa leksaken

Halloj!

Idag startade vi dagen med mys! Noah vaknade vid 08.00, så mamma och pappa kunde ligga och dra sig lite extra länge i sängen. Han började, som alltid, dagen med att dammsuga. Han fick en egen dammsugare i helgen och den har sedan inköpet stått på näst intill hela tiden. Vi börjar med andra ord bli något trötta på den =).

Mamma har förövrigt jobbat hela veckan och är nu jättetrött! Hon längtar därför extremt mycket till helgen (då hon är ledig och kan mysa med Noah & pappa). Igår var Noah hos Thomas (hjärtläkaren), allt var toppen! Syresättning 85%, vikt 12 kg!

I helgen ordnade Landstinget en innebandyturnering. Mamma kom till kvartsfinal och gjorde under turneringen ett mål! Noah och pappa var förstås och hejade på vilket ledde till att lillgrabben fick smak för innebandy. Han sprang runt med mammas innebandyklubba så fort det var paus. Den var dock lite lång, så pappa köpte en miniklubba till honom, som han nu röjer med hemma. Än så länge har ingen vas åkt i golvet....ha ha! Nu är vår vän Erik ifrån Västervik här och hälsar på  så nu ska vi dricka lite kaffe och snacka lite skit!

 Ha det bra allihop! ♥

Nu var det länge sedan

Nu var det alldeles för länge sedan vi skrev något! Det har iallafall hänt en hel del! Påsken firade Noah nere i Karlshamn hos mormor och morfar. I fyra dagar busade han med katterna, hjälpte mormor i trädgården, åkte i skottkärran, hälsade på Snövit (mormor och morfars get) plus mycket, mycket mer. Vi har även hunnit med att hälsa på farmor och farfar i Linköping under en helg.

Förra veckan fick vi brev ifrån Lunds Universitetssjukhus. De hade granskat fynden från magnetröntgen och de andra undersökningarna Noah genomgick den 16 mars. Deras bedömning är att det finns bra förutsättningar för Noah att genomgå en TCPC-operation. Noah sätts därmed preliminärt upp för operation i september. Vi jublade! Även om vi innerst inne visste att Noah, för tillfället, mår alldeles utmärkt så har det ändå varit nervöst att gå och invänta svaret ifrån Lund.   

Noah har förresten fått smak på utelivet (inte krogvärlden). Då begäret efter frisk luft blir för stort, hämtar han sina nya gummistövlar vid skostället för att sedermera gå till mamma eller pappa och grymta. Det betyder att det är dags att gå ut! Han älskar nämligen att gå i sina gummistövlar på bakgårdens grus. Det knastrar nämligen så härligt under fötterna då!

Ha det bäst! ♥

RSS 2.0