Sitter och väntar på pappa gos utanför Ike...

img_1054 (MMS)

Sitter och väntar på pappa gos utanför Ikea. Jag lyckades släpa med honom i två timmar och särskilt glad blev han efteråt när han fick korv!! Ha ha nu ska vi hem och skruva och pussa på min lilla plugg. Saknar honom redan


Morgonmys i sängen! Välling och bamsetidni...

img_8986 (MMS)

Morgonmys i sängen! Välling och bamsetidning, underbart! Snart ska lillkillen till farmor och farfar mesans mamma och pappa stor shoppar på Ikea.


Provar glasögon...

 

Igår provade vår lille kille glasögon. Första paret passade sådär...

-17 ute!!!! Fy tusan vad kallt. Igårkväll ...

-17 ute!!!! Fy tusan vad kallt. Igårkväll blev det gröt i stors lass, välling och mys i pyjamas framför musses klubbhus. Sen somnade lillkillen med vällingflaskan i munnen.


Dagis med morsan

img_4492 (MMS)

Idag fortsatte inskolningen på dagis (förskolan). Noah och mamma spenderade cirka fem timmar tillsammans med alla andra ungar. Noah var superduktig hela tiden och trivs som fisken i vattnet. Imorgon ska lillkillen utsättas för ytterliggare ett "dagisprov". Han ska nämligen försöka sova middag med alla andra ungar. Vi får väl se hur det går. Väl hemma igen så somnade Noah som en slagen hjälte. Det tar på krafterna att leka och busa på dagis! Nu när eftermiddagen så smått börjat övergå till kväll återstår det bara mys, ett välbehövligt bad för lillkillen men brunsås på tröjan och till sist lite gröt. Pappa ska iväg och titta på fotboll så mamma och Noah får mysa själva ikväll. Kram på er!! ♥


Lek efter dagis...

img_1850 (MMS)

En trött dagiskille


Lite bilder från årets två första månader...

Idag började Noah inskolningen på dagis. Eller förresten...det är ju inskolning för oss föräldrar med. Att lämna bort sitt barn, till näst intill främmande människor kräver tillit. Det är nervöst. Förmodligen tycker iallafall merparten av alla föräldrar det. Noah föddes ju dessutom med ett allvarligt hjärtfel (som numera är korrigerat till ett enkammarsystem) vilket troligtvis medför ännu mer nervositet. Det är iallafall så det känns. Nog om det. 

Det blev en "mjukstart" för Noah på dagis. Vi var bara där i två timmar men i Noahs ögon var det två väldigt, väldigt roliga timmar. Han lekte och kände sig hemma från allra första stund. Jag trodde att Noah skulle vara blyg och inte trivas så bra i början. Som tur är hade jag fel. Han stormtrivs bland "barna", som han kallar de andra ungarna. Förskolelärarna är dessutom väldigt goa vilket medför att Noah känner sig trygg. Otroligt skönt! 

I helgen var vi förresten på flygvapenmuseét. När vi gick in i byggnaden med alla flygplan och helikoptrar sa Noah bara "WOOAAW". Han tyckte  det var superhäftigt. Mest tid tillbringade han i den enorma "bannanhelikoptern" (över 16 meter lång) men han hann även provsitta Draken (tror jag) med en äkta flyghjälm på huvudet. ♥

 
The king!                                       Piraten...

 
Noah i sin nya "rallyhjälm".         En liten kille som älskar sin nya hjälm...

 
På flygvapenmuseum.                  På flygvapenmuseum.

 
Noah bredvid JAS efterföljare...  Piloten letar efter rätt flygplan...

 
Piloten på villovägar...                 Piloten har hittat sitt plan och satt sig tillrätta...

 
Hjälmen på...nu kör vi...               Kärran har landat...piloten har tagit av sig hjälmen...


Dagisplats

Förra veckan fick Noah äntligen en dagisplats och idag var vi och hälsade på. Efter en timme, som bland annat innehöll samtal med "fröknarna" och en kort rundvandring, så var det dags att bege sig hemåt. Noah blev ledsen och ville stanna kvar. Om ett par veckor börjar vi inskolningen och vi hoppas att han känner likadant då!

Idag har vi även hunnit med att besöka farmor och farfar. Noah lekte som vanligt med alla bilar och var även ute och gick en lång (med hans mått mätt) promenad. Imorgon ska vi åka till Norrköping och hälsa på gammelfarfar och gammelfarmor! Noah jublade när jag berättade det idag :)

Igår firade vi förresten Noahs farfar som fyllde år! När vi skulle åka hem kramade Noah alla som varit där så sammalagt delade han ut 10 stycken kramar till glada kusiner, fastrar och farföräldrar. Som jag skrivit tidigare...han är väldigt snäll vår lille son! :)

Nu är det läggdags!

Ta hand om Er!

Kram! ♥


RSS 2.0