Pannkakor, mums!! Idag har vi hängt med vå...

img_9955 (MMS)

Pannkakor, mums!! Idag har vi hängt med vår lilla hjärtevän Nils och hans mamma Karin! Vi har fikat och shoppat hela dan! Helt underbart. Nu ligger vi i soffan och myser. Pappa har precis kommit hem och Noah står just nu och försöker instruera pappa hur alla delarna ska sitta! Ikväll blir det löpning och handling!


Hälsade på fina familjen Kullberg i helgen...

img_0930 (MMS)

Hälsade på fina familjen Kullberg i helgen! Super skönt! Fina lilla Emmy! Men det bästa va ändå att se limpan med en trädgårdssax i handen!! Noah hjälpte till och vattna!


Glad påsk på er! Lite sent kanske, men änd...

img_4253 (MMS)

Glad påsk på er! Lite sent kanske, men ändå! Helgen spenderade vi med morföräldrar i Karlshamn! Underbart väder och god mat! På vägen hem stannade vi hos fam. Bengtsson! Noah fick då köra hojj med pappa, tror ni han va glad? I höst åker vi utomlands tillsammans med Bengtssons, såååå skönt!


Citat...

Här kommer några härliga citat från en härlig kille...

DAGENS CITAT 1.

Noah och pappa ligger i sängen och pratar...

Pappa: -Pappa älskar dig!
Noah: - Mamma me!
Pappa: - Ja, mamma me!

Noah tittar upp i taket och fastnar med blicken på lampan och säger sedan: -Och lampan me!

Pappa: - Ja, lampan me!


DAGENS CITAT 2.

Noah sitter vid köksbordet och pratar med pappa och mamma...

Noah: Totto är liten och söt!

Det roliga i sammanhanget är att Totto (Noahs farbror) är 29 år och knappast kan räknas som liten...

Vin, skratt och myskväll

img_0832 (MMS)

Igår va det 16 grader varmt och vår på riktigt! Noah och mamma storstädade hela morgonen för att sedan vara ute på lekplatsen hela em. Så skönt att slippa alla vinterkläder!! På kvällen kom Noahs fastrar och käkade paj samt drack lite vin. Väldigt trevligt. Noah tyckte att det va så skoj, gick och la sig kl tolv, men vi fick en lång skön sovmorgon. Nu har vi ätit frukost, lekt med duplo och målat. I eftermiddag ska vi till vännerna Karin, axel och lilla Nils. Nils är också en liten hjärtehjälte! Ikväll kommer pappa! Hurra!!


Idag har det varit en underbar dag trots r...

img_2170 (MMS)

Idag har det varit en underbar dag trots regnet. Som vanligt ville Noah inte kliva ur sängen på morgonen och säger " nana mer" om och om igen! När mamma lämnade honom på dagis idag så va han jätteglad, vilket alltid känns skönt! Efter att ha lämnat Noah på dagis åkte mamma till sitt nya jobb, som har varit toppen hela dagen! Otroligt sköna människor! Efter jobbet åkte jag och informerade Noahs nya resursperson på dagis om hans hjärtfel osv! Den nya resursen Irene känns kanon bra! All personal på Noahs dagis är helt underbara! Idag hade han ätit bra och suttit på trehjulingen         Halva dagen :) små saker gör vår familj väldigt glada, som att höra att han äter och kan orka med att leka. Innan vi åkte hem köpte vi en tidning till Noah, han valde först Tom & Jerry men vi fick snabbt gå tillbaka och byta den! Gissa vad lillkillen valde? Jo Veteran Börsen!!! Vilken tvååring väljer en sådan? Jo vår lilla stjärns! Igår va vi återigen på hjärtebarns café som ger oss ny kraft och styrka! I helgen blir det mamma  och Noah mys då pappa älsklingen åkt till huvudstan för att hänga lite med broden och vänner! Det är han värd!! Hoppas ni också får en mysig helg! Nu ska mamma hälla upp ett glas rött, slänga sig i soffan och ringa en fin vän! Kram på er


RSS 2.0