Ligger och dricker lale (vällning) som Noa...

img_0880 (MMS)

Ligger och dricker lale (vällning) som Noah säger, i soffan. Bolibompa på högsta volym! Mys i allra högsta grad! Älska di massa, säger mitt lilla troll till mig samtidigt som vi krypet under filten. Nu längtar vi tills pappa kommer hem, så tar vi fredag! Imorgon blir det hotellfrukost med bästa Karin och Magda! Senare ska vi fixa naglar och tår för att avsluta kvällen med rosevin och grillhäng! Det kommer att bli em fin dag!


Sååå trötta efter en dag i valla! Nu ligge...

img_7115 (MMS)

Sååå trötta efter en dag i valla! Nu ligger mamma och Noah utslagna i soffan och väntar på att pappa ska komma hem med mat! Mums!! Medan vi väntar så tittar vi på Spöket Laban, Noahs favvo för tillfället.


Vår snutte använder blöjorna so mössa!! Nu...

img_4779 (MMS)

Vår snutte använder blöjorna so mössa!! Nu ska han och mamma mysa ner oss i de nytvättade lakanen!! Mmmm, mys! Godnatt på er!


Superhjälten Mathias tillsammans med Rikar...

img_5378 (MMS)

Superhjälten Mathias tillsammans med Rikard!   Det blev en lyckad dag, Rikard fick till och med åka EPA traktor!


Hemma! Att komma hem idag efter en mycket ...

Hemma! Att komma hem idag efter en mycket trevlig resa var underbart! Speciellt när en liten trollunge väntar på en! Han hade varit mer vild än tam hos farmor & farfar! Bus ungen hade hållt sig vaken till kl ett inatt! Farfar va lite trött :) men han hade haft det bra, ätit hallon och busat med farbror Totto! Nu ligger han och pappsen i säng, pappa berättar godnatt visan - "Kossan Hilda". Ett eget påhitt, som ni kanske kan förstå! Men Noah älskar den, och får alltid bestämma vad den ska handla om. Imorgon är det dagis för lillkillen igen, han längtar sååå mycket! Kul att han gör, annars hade det varit jobbigt att lämna honom! Han ska visa alla fröknarna att han kan kissa på pottan :) sov gott!!


Påväg till en fest med benämningen - En fe...

img_2911 (MMS)

Påväg till en fest med benämningen - En fest för att fira livet! En riktig superhjälte som överlevt alla odds ska idag konfirmeras! Solen skiner över Skåne! Noah fick stanna hos farmor och farfar för att slippa en lång bilfärd! Annars mår vi alla bra, Noah mår toppen! Vi hoppas på att träffa trevliga Ssk ifrån BIVA i Lund idag! Alla kommer.....underbart! På måndag är det dagis igen, men Noah längtar efter sin kompis Fabian väldigt mycket!! Ha trevlig helg allihop!!! Kramar ifrån skåne


RSS 2.0