Som den sol som lyser över oss finns du nu...

img_6788 (MMS)

Som den sol som lyser över oss finns du nu runtom oss! Som solen får du oss att le känna värme och glädje! Tack fina solstråle för denna dag! Idag bjöd du på skratt, gråt och jordgubbstårta, vad mer kan man önska sig?  Jag vill ej säga hejdå, då jag vet att vi syns snart igen!!


Noah provar stolar på intersport

img_1440 (MMS)

Noah provar stolar på intersport


Tvättat hela dagen! Som tur väl va så kom ...

img_0942 (MMS)

Tvättat hela dagen! Som tur väl va så kom farmor och farfar och räddade oss! Vi åkte till Motala på eftermiddagen, skönt att göra något annat för art skingra tankarna! Tänker på våra vänners lilla hjälte och dom hela dagarna! Igår fick jag träffa dom, det va helt underbart att få se dom och krama dom! Ikväll är Rikard där! Vi kommer att göra allt för att stötta er! All kärlek till er och era underbara familjer!


Vi tänker på er varje dag! Önskar att vi k...

Vi tänker på er varje dag! Önskar att vi kunde bära en del av er sorg åt er, och att det där jobbiga i magen skulle försvinna! Tittar på kort på honom, på er och saknar er alla tre. Vi beundrar er för er styrka och mod, underbara ni! All kärlek till er, våra fina, fina vänner!


Ikväll slår våra hjärtan för en liten hjäl...

Ikväll slår våra hjärtan för en liten hjälte med ett hjärta av guld!


Godmorgon! Igår va vi på kallsö hela dagen...

img_8403 (MMS)

Godmorgon! Igår va vi på kallsö hela dagen med rikards släkt! Underbart väder och fina människor! Noah slocknade som en slagen hjälte i min famn när vi grillade på kvällen!      Idag ska vi på dop, men först frulle och försöka väcka pappa!


Sommar!!! Grill och em-kval hos en fin vän...

img_9710 (MMS)

Sommar!!! Grill och em-kval hos en fin vän! Noah hoppade precis i soffan vilket resulterade i att mamma fick bada i öl! Men vad gör det! Igår satt Noah på pottan för första gången, det skall firas! Trevlig fredag på er!


RSS 2.0