Besök på pappas jobb...

img_2110 (MMS)

Sitter och målar på pappas jobb! Efter att han målat klart så sprang han ner för korridoren och in på första bästa kontor och skriker "pappa"! Damen hjälpte honom självklart att hitta pappa och bjöd även lillkillen på kaka och saft!


Nilla, nilla

Ja idag är sista dagen för Noah tillsammans med hans underbara resursperson Gunilla (även kallad Nilla av Noah) på dagis. Det känns lite jobbigt eftersom Noah verkar ha trivts så bra ihop med henne och pratar ofta om henne när han kommer hem. Tack Gunilla för det korta men värdefulla tiden du har varit med Noah! Noahs dagisfrökna har varit helt underbara, alla bryr sig otroligt mycket och vill alla barnens bästa. Vi är otroligt tacksamma över att Noah har fått börja hoss er! En hyllning till dagis!! I eftermiddag ska mamma till Noahs dagis och träffa den nya resurspersonen, hoppas detta fungerar lika bra som det har gjort, vilket vi absolut tror. Vi vill bara att resursen ska stanna ett längre tag, eftersom det tar tid för dem att lära känna Noah och läsa av hans signaler men också för att Noah ska känna sig trygg. Så idag blir det en ny genomgång av Noahs lilla hjärta! Idag ringde Gunilla och berättade att Noah än en gång inte ätit på dagis, vi vet inte vad vi ska göra, så himmla svårt. Han måste ju liksom äta för att orka med. Men men nya tag nästa vecka och hoppas då att Noah sammlat krafter och tycker om maten igen. Längtar tills jag ska hämta honom!


Nu är det vår!!

img_7840 (MMS)

Nu är det vår!! Idag har vi luktat på snödroppar, underbart! 10 grader varmt, sol och blå himmel! Men dagen började inte lika glamoröst, Noah kräktes fyra gånger på morgonen. Men efter lite sömn och välling va han sig själv igen. Maginfluensa? Ja, Kanske men han brukar kräkas lätt när han är förkyld. Efter att vi luktat in våren drog vi till lekplatsen, grävde sandslott och gungade. Nu har vi bakat chokladbollar och myst! Och innan jag glömmer bort det så fick vi svar på ett blodprov som Noah tog förra veckan, Som visar ifall hjärtat mår bra eller ej. Det har varit lite för högt efter hans sista sjukhusbesök men har nu gått ner igen!! Att alla dessa siffror kan göra en så glad :). Nu väntar vi på att pappa ska komma hem och laga lite mat till oss.  Ha en trevlig tisdag !!


Sol, lek och latte

img_6181 (MMS)

En underbar söndag men massor av sol. Efter middagen igår ihop med trevliga vänner va pappa något trött idag på morgonen då sonen vaknade kl 06.15! Så då åkte mamma och Noah till mammas moster Stina för att käka pannkaksfrukost med sirap och blåbär! Mums! efter lite lek där så cyklade vi till lekplatsen tillsammans med pappa.  Noah lekte med pappa medan mamma drack latte och solade på en parkbänk! Gott!! Väl hemma igen blev det fläskfilé till lunch och sen än skön sovstund i soffan för lillkillen. Nu ska vi snart ut till ikano för att shoppa lite kläder för att sedan avsluta kvällen med pizza och hockey hemma hos Ann och Fredrik! Ha en skön söndag!


Panacotta och vattenplask

img_9267 (MMS)

Fullt ös idag! Imorse åkte vi och handlade då vi ska ha vännerna Ann, Fredrik och lille Dexter på besök. På kvällens meny blir det Svamptoast, fläskfilé med klyftpotatis och panacotta med hallon och blåbär. Mums! Medans mamma förbereder panacottan och pappa städar så sitter lillkillen på badrumsgolvet och plaskar med vatten. Senare blir det en tur till lekparken i det fina vädret. Hoppas ni andra får en mysig lördag! Kramar ifrån oss!


Hjärtebarn, hjärtebarn! Igår va vi på hjär...

Hjärtebarn, hjärtebarn! Igår va vi på hjärtebarns café på Ronald Mc Donalds i Linköping. Vi har träffats två gånger nu och tanken med det hela är att vi föräldrar ska kunna träffa andra i samma eller liknande sits som oss själva. Det är otroligt givande, roligt, rörande men framför allt stärkande. Igår och förra gången berättade vi alla om våra små hjältar och vilka resor vi tagit oss igenom. Detär så otroligt skönt att få prata med andra hjärtebarnsföräldrar då de förstår bad det handlar om och vad vi har gått igenom. Vi pratade även om hur jobbigt det är att framtiden är så oviss samt alla strider vi jämt måste ta för vår barn med t.ex försäkringskassan, skolan, kommunen osv. Livet är absolut inte en dans på rosor med en liten hjälte i familjen! Det är svårt att prata om ens barn med andra då de inte riktigt förstår eller kan sätta sig in i den cirkusen man ibland lever i med hjärtebarn, därav är vi superglada att vi träffat alla ni underbart starka föräldrar i Linköping. Och ett särskillt stort tack till DIG Jennie som ordnat allt. Jennie är som ni alla hjärtebarnsföräldrar i Linköping redan vet, hjärt Ssk och dessutom en av de bästa!


En överraskning

img_6320 (MMS)

När jag skulle gå och lägga mig igår och drog bort täcket hittAde jag dom här två på kudden. Undra vem som bäddat ner dom? Nu sitter jag på jobbet och trummar i väntan på att ronda med läkaren. Att man alltid ska behöva vänta!!! Ha det gott alla!!


Myshelg

img_9420 (MMS)

Helgen har varit slapp och mysig. Noahs hosta har nästan försvunnit, vilket känns helt underbart! Igår va det häng med chips, popcorn , godis och alla kusinerna hemma hos Noahs faster nilla. Vi kollade på melodifestivalen och hade det skönt, blev dock besviken på resultatet! Idag har vi ätit middag hos Rikards päron, busat och myst. Nu lägger pappa lillkillen och snart blir det soffhäng framför tv'n för att titta på det underbara programmet solsidan. Ha en trevlig kväll!


Pk visade sig vara 3,6. Skulle kunna ordin...

img_7964 (MMS)

Pk visade sig vara 3,6. Skulle kunna ordinera hans Waran själv istället. men men snart är det över. Nu är vi och gungar och har skoj.


Pumpo å ko

Pumpo å ko säger Noah när vi ska klä på oss ytterkläderna. Alltså strumpor och skor!


Morgonfläng i soffan! Snart bär det iväg t...

img_4428 (MMS)

Morgonfläng i soffan! Snart bär det iväg till vårdcentralen för att ta ett nytt pk! Hoppas, hoppas att det är bra idag. Igår va mamma på en arbetsintervju, och tro det eller så fick jag det!! Så otroligt kul. Idag blir det häng i lekparken, köttbullar och makaroner plus en massa mys. Kram på er


Vi saknar familjen Bengtsson!!

img_2862 (MMS)

Vi saknar familjen Bengtsson!!


3 dagar på sjukhus och ett pk på 5,7

img_5006 (MMS)

I tisdags kväll åkte vi in till barnkouren på us. Man misstänkte då en lunginflammation och Noah fick läggas in. Som tur väl va så hade han ingen lunginflammation utan en ordentlig förkylning med en saturation på 85 %. Allt gick bra och idag fick vi äntligen komma hem. Innan hemförd togs ett nytt pk värde då Noah fortfarande äter Waran som vanligtvis stiger i samband med kortisonbehandlingar som Noah fick på sjukhuset. Noah ska ligga mellan 2,1-2,6 men hade idag ett pk på 5,7. Detta medför nu att vi måste hålla extra koll på lillkillen eftersom blödningsrisken är väldigt stor nu. Men killen är pigg och sitter just nu och äter våfflor :) imorgon blir det ett nytt blodprov för att se om värdet sjunkt ner. Noah är som alla hjärtbarn otroligt duktig och stark liten kille. Nu har vi iallafall testat på linköpings sjukhus också, och alla har varit supersnälla. Ett särskillt stort tack till Noahs hjärtsjuksköterska Jenny!


RSS 2.0