Lite bilder från årets två första månader...

Idag började Noah inskolningen på dagis. Eller förresten...det är ju inskolning för oss föräldrar med. Att lämna bort sitt barn, till näst intill främmande människor kräver tillit. Det är nervöst. Förmodligen tycker iallafall merparten av alla föräldrar det. Noah föddes ju dessutom med ett allvarligt hjärtfel (som numera är korrigerat till ett enkammarsystem) vilket troligtvis medför ännu mer nervositet. Det är iallafall så det känns. Nog om det. 

Det blev en "mjukstart" för Noah på dagis. Vi var bara där i två timmar men i Noahs ögon var det två väldigt, väldigt roliga timmar. Han lekte och kände sig hemma från allra första stund. Jag trodde att Noah skulle vara blyg och inte trivas så bra i början. Som tur är hade jag fel. Han stormtrivs bland "barna", som han kallar de andra ungarna. Förskolelärarna är dessutom väldigt goa vilket medför att Noah känner sig trygg. Otroligt skönt! 

I helgen var vi förresten på flygvapenmuseét. När vi gick in i byggnaden med alla flygplan och helikoptrar sa Noah bara "WOOAAW". Han tyckte  det var superhäftigt. Mest tid tillbringade han i den enorma "bannanhelikoptern" (över 16 meter lång) men han hann även provsitta Draken (tror jag) med en äkta flyghjälm på huvudet. ♥

 
The king!                                       Piraten...

 
Noah i sin nya "rallyhjälm".         En liten kille som älskar sin nya hjälm...

 
På flygvapenmuseum.                  På flygvapenmuseum.

 
Noah bredvid JAS efterföljare...  Piloten letar efter rätt flygplan...

 
Piloten på villovägar...                 Piloten har hittat sitt plan och satt sig tillrätta...

 
Hjälmen på...nu kör vi...               Kärran har landat...piloten har tagit av sig hjälmen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback