En helg hos farmor och farfar


En del av dagens matintag. Mums!

I helgen var vi hos Noahs farmor och farfar. Där fick Noah även chansen att träffa sin farbror som kommit ner ifrån Stockholm. I höstas när de möttes blev Noah lite (eller väldigt mycket) fundersam när han först såg pappa och sedan farbror. Pappa och farbror är nämligen tvillingar och Noah tyckte nog att det blev för mycket av det goda. Han började gråta och skrika. Det lugnade sig ändå relativt snabbt. Denna gång gick det dock betydligt bättre. Farbror visade sin gamla hund Asterix på mobilen och vips så var farbror en snäll gubbe!

Hos farmor och farfar har Noah haft det riktigt skönt i vårsolen. Han hjälpte farfar med trädgården (drog upp ogräs), brumade med grannens leksaksgräsklippare, samlade grenar i en skottkärra och lekte i grannens sandlåda. Sandlådan är förresten populär! Hos farmor och farfar fick förresten Noah även fram ett ljud som lät som en vissling. Duktig unge!

Hur ser våra dagar ut hemma? Jo, den börjar iallafall nästan alltid med att Noah går och hämtar dagens tidning som hänger ner från brevinkastet. Därefter så går han och lämnar den till pappa eller mamma. Vilken fantastisk liten kille vi har! Idag har vi annars tagit det ganska lugnt då regnet har öst ner över staden vid ölandsbron. Som vanligt har det ändå varit mycket bus och lek. Vad annars?! Noah har bland annat spelat på pappas munspel och han njuter varje gång toner ljuder ifrån instrumentet. Han kanske blir musiker?

Noah har varit för mycket på sjukhus. Eller så har vi påverkat honom. Han går nämligen med sitt låtsasstetoskop och undersöker mamma och pappa. När han sätter stetoskopet mot bröstet "säger" han dunk, dunk. Han kanske blir läkare?


En nybadad liten kille! 


Många kramar till er alla! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback