Undersökning med Thomas & Ulrika

Igår var vi på sjukhuset och träffade Thomas och Ulrika (det togs ett ultraljud, EKG, saturation, vikt, längd och huvudomfång). Det gick alldeles utmärkt förutom att Noah blev lite ledsen. Fast hade det varit någon annan sjukvårdspersonal skulle Noah förmodligen blivit helt vansinnig! Han känner nog igen både Ulrika och Thomas vid det här laget. De var förövrigt väldigt glada att se Noah utvecklas och må så bra som han gör. Det känns så bra när de orden kommer ifrån dom! Både Thomas och Ulrika har ju varit med sedan Noah föddes. Till vår släkt säger vi förresten inte att "vi ska till läkaren eller hjärtsjuksköterskan" vi säger istället att "vi ska till Thomas och Ulrika". Då vet dom!

Igår tog vi det annars väldigt lugnt eftersom Noah fortfarande hostar relativt mycket. Vi låg och läste i myshörnan i vardagsrummet, busade och väntade på att mamma skulle komma hem från jobbet. Därefter lekte vi tills det var läggdags. Då ville dock inte lilleman sova. Så det var bara att gå ett antal varv i sovrummet innan han slocknade. Han sov faktiskt förhållandevis bra inatt! Annars har ju vår son vaknat ett antal gånger varje natt sedan han föddes. Han älskar sin välling (som är mjölkproteinfri och smakar beskt) trots den fasansfulla smaken och vill därför få i sig ett par milliliter varje natt.

Ha det gott! ♥

Kommentarer
Postat av: Anni

Glad påsk på er alla tre! Hoppas ni har haft en toppen helg och att det är bra med er alla!



Kramar / Anni

2010-04-04 @ 13:12:46
Postat av: Ann-Sophie

Hoppas ni har haft en bra Påsk. Vet ni något om ni ska ner till Lund? Mathias är ute och har börjat cykla så sakta igen. kramar från oss i skåne

2010-04-05 @ 17:00:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback