Söndag

Hej!

I veckan fick pappa kräksjukan, bläää! Mamma och Noah fick därför åka ner till Mormor och Morfar för att inte bli smittade. Det är ju viktigt att Noah håller sig frisk inför röntgen i Lund på tisdag. Vi tyckte väldigt synd om Pappa som fick stanna själv hemma, men han kryade snabbt på sig och kom ner till Mormor och Morfar när han mådde lite bättre. I helgen har vi umgåtts med Mormor och morfar samt morbröderna. Det har blivit mycket fotboll, både på tv'n och matcher utomhus då familjen samt Pappa är besatta. Men det var väl Pappa värd efter att ha varit sjuk. Noah svarar nu på allt genom att säga Näe Näe. Med andra ord en riktigt liten envis och trottsig grabb.

I eftermiddags fick mamma återvända hem till Kalmar för att jobba, vilket kändes hemskt! Det är så tomt i lägenheten utan grabbarna (Noah & pappa). De (Noah & pappa) åker förresten ner till Lund imorgon för att checka in på patienthotellet samt skriva in sig på avdelningen. Farfar möter upp dem nere i Lund. Tack Farfar för att du ställer upp!

Igår fick Noah ett par gummistövlar och fick för första gången pluffsa runt i snön hemma hos Mormor och Morfar! Han tjöt av skratt och det var underbart att se. Efter pluffsningen i snön tänkte Mamma vara smart och bära Noah ner för den lerig slänten men rammlade istället på rumpan, Noah skrattade och Mamma blev helt lerig! Morfar tyckte också att det såg roligt ut, men det är väl sådant Mammor får bjuda på. Ha det så gott allihop, hoppas ni har haft en trevlig helg!

Godnatt! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback