Från dåtid till nutid


Födelsedagsbarnet på sin stora dag!

Noah firade sin första födelsedag förra helgen. Han fick en massa fina presenter men tyckte att inslagspappret var roligare än själva presenterna:) Hans bästa kompis Alvin var här med sina föräldrar, Stina och Fredrik, och åt paj. Det uppstod en ganska rolig grej då Noah stod och klappade Alvin på ryggen, precis som en förälder står och klappar om sitt lilla barn...han är väldigt snäll, vår lille Noah!!

Noahs farmor och farfar kom ner från Linköping också. Det tyckte Noah var superskoj och vi fick samtidigt lite avlastning. Varken mor- eller farföräldrarna bor ju särskillt nära men de träffar Noah ganska ofta ändå. Dom har förövrigt varit ett enormt stöd under Noahs första levnadsår. De var ju med i Lund. Nästan hela tiden. Utan dom hade vi nog gått under. Dom är bäst, bara så att alla vet!

Idag har vi firat ett annat födelsedagsbarn, om än lite äldre. Vi var hos Hildas arbetskamrat Jenny som fyllde 27. Noah hade nog gärna stannat där. Han fick nämligen en ny kompis. Deras hund Nova.

Imorgon kanske Noah och Hilda ska till Leos lekland med Alvin och Stina. "Leos" är en gammal industrilokal som är ombyggd till en stor "lekstuga" för barn. Hoppborg, studsmatta, ruschbana o.s.v. men det Noah gillar allra bäst är att sitta i "bollhavet". Det är mysigt! Speciellt när mamma eller pappa ligger där också!

God natt och sov gott! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback