Städning, promenad och plugg


Noah dammsuger vardagsrummet "wwooooooom wooooooom".

Idag gick pappa upp tidigt med Noah (precis som vanligt) och mamma fick sovmorgon. Helt underbart tycker mamma när hon haft natten! Det är uppdelat så att pappa nattar och har morgonen medan mamma har natten. Det funkar bra för oss. Sista tiden har Noah dessutom sovit bättre på nätterna, även om han fortfarande vill ha sin välling vid femtiden!

Mamma och Noah gick på stan och handlade lite på förmiddagen, det var kallt men riktigt skönt eftersom solen lyste! Senare åt vi alla tre lunch tillsammans, Noah åt dock inte så mycket, han har ätit sämre senaste veckan. Vet inte riktigt varför, kan vara tänderna. Det är rätt vanligt att hjärtbarn har lite problem att äta, ingen vet riktigt varför. Kanske all hans energi går åt till att springa omkring, och därmed orkar inte äta då det är energikrävande. Vi får se, vi ska ju träffa Thomas (Noahs läkare) den 17 februari. Förhoppningsvis har det blivit bättre tills dess. Medans mamma och Noah promenerade på stan så passade pappa på att plugga. Det har dock inte varit alldeles lätt att få ihop studierna med alla sjukhusvistelser.

Vid halv fyra drog mamma iväg för att jobba kväll, igen! Vid fyra tiden kom mamma hem igen då hon tagit fel på dagarna. Pappa blev överlycklig. Han var supertrött i eftermiddags. Noah badade en lång stund med sitt nya badskum som han tvunget skulle ha sist vi var på apoteket. Den fina gröna flaskan, med Bamse på, satt som klister i hans små händer. Medan Noah badade passade pappa på att ta en välförtjänt tupplur. Efter badning var det dags för den dagliga dammsugningen av köket. Kan inte förstå hur det kan bli så skitigt varje dag, efter att en viss liten person har ätit. Noah är förövrigt jätterädd för dammsugaren och hänger sig runt halsen på oss så fort den åker på. Noah ÄLSKAR dock dammsugaren när den är avstängd. Han kör runt med dammsugarmunstycket i hela lägenheten, och allra bäst är det när mamma och pappa säger wwooooooom wooooooom samtidigt. Det hade varit toppen om han inte hade varit så rädd för den, för då hade man kunnat ha den på medan han lekte och samtidigt fått hela lägenheten ren :)!

Efter att Noah lekt och sprungit runt i lägenheten hela eftermiddagen, somnade han direkt efter att pappa nattat honom. Därefter la sig en slutkörd pappa i soffan framför teven och mamma drog till Maxi för att inhandla lite fredagsmys. Imorgon är det kalas för Noahs bästa kompis Alvin, som fyller 1 år idag! GRATTIS ALVIN!

Ha en bra fredagskväll! ♥

Kommentarer
Postat av: Farbror

Noah får komma upp till farbror och städa snart!

2010-02-12 @ 15:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback