Intervju


En pigg liten kille efter ett par timmars sömn!

Idag fick vi besök av Barometern, dagstidningen i Kalmar med omnejd. En journalist och en fotograf plingade på dörren klockan 14.00. Noahs kompis Jack (även han är ett hjärtebarn) och hans föräldrar medverkade också i intervjun som hade arrangerats av en överläkare (Carl-Johan) på Kalmar Länssjukhus. Vi och Jacks föräldrar fick beskriva det gångna årets händelser. Det var tufft. En del känslor och minnen kom tillbaka. Ibland var det inte långt till tårar. Man inser att behovet av att prata om allt fortfarande finns inom oss. Det känns fint att ha Jacks föräldrar då. Dom vet hur det känns. Dom har varit i en liknande situation. Reportaget skall publiceras på hjärtebarnens dag den 14/2 (alla hjärtansdag). Februari är ju nämligen hjärtebarnens månad. Så...till alla som läser detta inlägg: SKÄNK PENGAR till hjärtebarnsfonden eller bli medlemmar i HJÄRTEBARNSFÖRENINGEN. Hjälp forskningen framåt så att alla hjärtebarn kan leva ett så "normalt" liv som det bara är möjligt.

Noah och Jack höll sig förresten vakna under hela intervjun. En bedrift bara det, då det egentligen var sov-time vid den tidpunkten. Efteråt "slocknade" dock Noah direkt. Som en slagen hjälte!

Noah har i dagarna kommit på ett nytt ljud. Tsss. Tsss. Han stapplar runt i lägenheten som en äldre herre och gör ifrån sig detta ljud. Tsss. Tsss.

Imorgon väntar förövrigt ännu en vaccination för Noah. Han har ju redan fått två sprutor för svininfluensan och två för den "vanliga" influensan. Imorgon ska han få en spruta för att undvika RS-viruset. Den fungerade dock inte så bra förra året...men vi hoppas på bättre resultat nu!

Ha det gott! Tsss! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback